Balanstips van Linera voor elke dag

Wil jij heerlijk in balans blijven en gezond, maar wel lekker blijven eten? Hopelijk kunnen we je met deze tips verder enthousiast maken om aan de slag te gaan/blijven met gezond te eten!

    • Een bruine boterham met volvette kaas is een typisch Hollands ontbijt. In deze kaas zitten veel calorieën en veel verzadigd vet. Neem eens een boterham met een van onze smeerpatés. Net zo lekker, maar het bespaart heel veel calorieën!
    • Eet voor een heerlijk begin van de dag een bak yoghurt met vers fruit en noten, in plaats van brood, bij het ontbijt.
    • Crackers zijn heerlijk knapperig, zorgen voor variatie en bevatten veel minder calorieën dan brood. Je kunt ze heerlijk beleggen met alle varianten Linera Smeerpatés: Crème en Ardenner. Leg er voor een frisse variant nog een blaadje sla, komkommer of tomaat op!
    • De borrel is vaak een lastig moment om goed en gezond eten vol te houden. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Kijk maar eens bij onze recepten – genoeg inspiratie om bij de borrel feestelijk, lekker én gezond te snacken, met hapjes die je snel zelf kunt maken!
    • Maak in plaats van een boterham of cracker eens een heerlijke (lunch)salade. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Snijd een paar rauwe groenten, meng ze met wat sla en noten en genieten maar. Kijk voor meer salade-inspiratie bij onze recepten.