Dip van Smeerpaté Crème met rauwe groenten

Informatie
Aantal: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • Rauwe harde groenten naar keuze (wortel, komkommer of witlof), van ieder heb je aan één stuk voldoende. Je kunt ook variëren met rettich of selderij.
  • Linera Smeerpaté Crème
  • Eventueel drie radijsjes voor de garnering

Bereiding
1. Snijd de rauwe groenten in reepjes of plakjes, de witlof kun je als hele blaadjes gebruiken.

2. Zet de groente in glaasjes of leg het in een kom of op een bord en serveer er een schaaltje Linera Smeerpaté Crème bij.

3. Leg er eventueel drie radijsjes bij ter decoratie, zodat je hetzelfde resultaat krijgt als op de foto.

Tip: je kunt de Linera Smeerpaté ook nog opvrolijken met verse kruiden, roomkaas of crème fraîche, een lente-uitje, een chutney, of gebruik je eigen fantasie om er een leuke dip van te maken!

Printen Delen Terug naar recepten