Geroosterde prei met Smeerpaté Ardenner en kappertjes

Informatie
Aantal: 2 personen
Bereidingstijd: 30-40 minuten

Ingrediënten

  • Een eetlepel kappertjes
  • Twee kleine augurken
  • Twee plakjes tomaat
  • Twee eetlepels melk
  • Een eetlepel peterselie
  • Twee preien
  • Linera Smeerpaté Ardenner

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Neem voor de dressing één eetlepel kappertjes met vocht, de augurken, plakjes tomaat en peterselie.

3. Snijd de ingrediënten voor de dressing in kleine stukjes en meng het goed door elkaar.

4. Haal vervolgens het (donker)groene gedeelte van de prei. Leg de prei in de oven en laat ca. 20 minuten roosteren.

5. Verwarm een flinke eetlepel Linera Smeerpaté Ardenner samen met de melk in een pan. Roer hier een gladde saus van. Let op dat de saus niet gaat koken.

6. Verdeel de saus over twee (warme) borden en leg op elk bord een geroosterde prei.

7. Besprenkel de prei met de dressing en serveer.

Printen Delen Terug naar recepten